Školení PRIMACOL Decorative

Školení PRIMACOL Decorative

17. 02. 2020

Na školení PRIMACOL Decorative byla účast velmi vysoká a celá akce probíhala v přátelském spíše domácím duchu, návštěvníci debatovali nejen o novinkách, které byly prezentovány, ale měli také možnost si tyto techniky prakticky vyzkoušet za odborného dohledu technika p. Jana Godricha, kterému tímto děkujeme za vzornou přípravu a realizaci školení. 

V rámci tohoto promo dne byla představena společnost Vavex 1990 s.r.o. která se zabývá sortimentem tapet a bytových doplňků, návštěvníci byli seznámení s rozšířením tohoto sortimentu na naší prodejně v Brně. K dispozici byli katalogy a vzorky které si měl možnost každý účastník prohlédnout a popřípadě konzultovat jejich užití se zástupcem společnosti p. Petrem Kadlecem.

Další společností která se prezentovala byla společnost CIRET s jejich stříkací technikou STORCH. Účastníci si navzájem i spolu s technikem p. Alešem Skladaným předávali svoje zkušenosti při aplikacích materiálů na stavbách touto technikou a znovu si připomněli některé zásady při péči o tyto stroje.


Všichni účastníci uvítali rozšíření našeho sortimentu o produkty PRIMACOL Decorative a
tapety Vavex.

Při náročném dni jsme čerpali sílu opékáním klobás na grilu, chuťové pohárky zvlažili chlazeným pivem a dobrou kávou.

Všem děkujeme za jejich účast a těšíme se na další akce které pro Vás chystáme.

 

Team COLORARENY